Vigtig meddelelse: Fjernelse af plugins fra WordPress Repository

Lige siden WisdmLabs 'begyndelse har vi haft fokus på at bygge plugins. Vores første få plugins var ganske populære på WordPress-arkivet. Men i de sidste par år har vi ikke været i stand til at være opmærksom på dem. På grund af dette er plugins ikke blevet opdateret meget til vores utilfredshed.

Vi diskuterede ganske lidt, gik frem og tilbage, men måtte endelig tage et hårdt opkald. Vi har besluttet at afbryde vores første par plugins og fjerne dem fra depotet.

Nogle plugins trækkes ned


Fra de første par plugins, der er sendt til et par nyere, fjerner vi følgende plugins fra wordpress.org:

  1. Visitkort

  2. Front-end hjælp eller feedback widget

  3. WordPress Editor Lock

  4. Udløb for WordPress-adgangskode

  5. ZWoom - WooCommerce produktbillede Zoom

  6. Kundespecifik prislite til WooCommerce

Da disse plugins ikke er blevet opdateret, har de også set et betydeligt fald i downloads; som forventet. Og selvom de muligvis er unikke i drift, er det bedst ikke at bruge plugins, der ikke er testet med den nyeste version af WordPress.

Næste skridt


Hvis du er bruger af et af disse plugins - en oprigtig tak til dig for at downloade den og støtte os. Denne beslutning har været vanskelig, men den var vi nødt til at tage. Vi ønskede at tage dette skridt tidligst for at holde indvirkningen på et minimum. Vi håber, at du accepterer vores beklagelse og tager dette i god ånd. Vi opfordrer dig meget til at vælge et lignende alternativ til vores nuværende plugin, du bruger.

Hvis du er en WordPress-udvikler, der er interesseret i at vedligeholde nogen af ​​disse plugins, kan du kontakte os, og vi er glade for at dele koden med dig og føre dig gennem overdragelsesprocessen.

Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte os eller skrive til os i kommentarfeltet nedenfor. Tak skal du have.

Indlægget Vigtig meddelelse: Fjernelse af plugins fra WordPress Repository optrådte først på WisdmLabs.

0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×