[2.8.1] GravityView + lisäosat nollataan


Gravity Forms Add-Ons -yhteensopiva


GravityView toimii kaikkien virallisten Gravity Forms -lisäosien kanssa. Toimimme hyvin Gravity Forms -ekosysteemin kanssa.


Monikielinen


GravityView on saatavana englanniksi, turkiksi, bengali, saksa, ranska, italia, hollanti, unkari, portugali ja romania. Etkö näe kieltäsi? Lähetä käännös!


Tuo CSV-tiedostoja


Haluatko tuoda tietoja CSV-tiedostosta käytettäväksi gravitaatiolomakkeissa? Ei ongelmaa! Meillä on Gravity Forms -tuontitietojen laajennus


Esitetyt merkinnät


Haluatko, että tietyt merkinnät näkyvät aina ensin? Yksinkertaisesti “merkitse” ne hallintapaneelissa ja voila!


Mahtava tuki Rafaelilta, Kieferiltä ja Zackilta


Olemme täällä, olemme todellisia ja olemme mukavia. Pidämme lisäosaa ja rakastamme asiakkaitamme. Meillä on taipumus käyttää hymiöitä vastauksissamme. Kysy meiltä kysymys tai sano vain hei!

Suuri maksetuille hakemistoille


Käytä maksutapahtumaa gravitaatiolomakkeisiin, määritä näkymäsi ja aivan kuten sinulla on maksettu hakemisto!


Muokkaa käyttöliittymiä


Muokkaa merkintöjä sivustosi etuosassa alkuperäisen painovoimalomakkeen muodossa. GravityView antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata myös omia merkintöjä! Voit valita kuka voi muokata ja mitä kenttiä he voivat muokata.


DataTables -integraatio


GravityView on syvästi integroitunut DataTables -sovellukseen, paras komentojono taulukkotietojen käsittelyyn. Selaa, suodata ja lajittele merkintöjä päivityksillä. Mukana Core + -laajennukset tai All Access -lisenssitasot.


GravityView + lisäosat nollataan esittely


GravityView + lisäosat Nulled 2.5 Download


GravityView + lisäosat Nulled 2.7 Download


GravityView + lisäosat nollataan 2.7.1


GravityView + lisäosat nollattu 2.8.0


GravityView + lisäosat nollataan 2.8.1


0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×