[3.1.3] PublishPress Nulled - Käyttöoikeudet


PublishPress Permissions on laajennettu WordPress-käyttöoikeudet. Se ylittää paljon WordPress-ytimen vaihtoehtoja. PublishPress Permissions -sovelluksella voit ottaa käyttöön tai estää pääsyn tiettyihin viesteihin, sivuihin, luokkiin ja muuhun sivustosi sisältöön.


Voit käyttää näitä oikeuksia rooliin, yksittäisiin käyttäjiin ja jopa mukautettuihin ryhmiin.


Lyhyessä johdannossa on liian monta mainittavaa ominaisuutta, mutta tässä on yksi esimerkki: PublishPress Permissions -sovelluksen avulla voit mukauttaa katselu- ja muokkausoikeuksia melkein kaikkiin WordPress-postityyppialustoon rakennettuihin sisältöihin.

Avaa viestin, sivun tai mukautetun viestityyppi, ja voit päättää, mitkä roolit, käyttäjät tai mukautetut ryhmät voivat tarkastella ja muokata kyseistä sisältöä.
Napsauta tätä saadaksesi pikaoppaan PublishPress-oikeuksista.


PublishPress Nulled Demo


PublishPress Nulled - Käyttöoikeudet
0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×