[3.14.1] Real3D Nulled - Real3D FlipBook WordPress -laajennus tyhjä


Verkkosivusi tehokkain PDF- ja kuvankatseluohjelma!


Real3D Flipbook tyhjä näyttää PDF-tiedostosi tai kuvat ultrarealistisina 3D-lehtiökirjoina verkkosivustollasi. Flashia ei tarvita, 100% HTML5. Helppokäyttöinen. Muokattava käyttöliittymä. Muokattavat flipbooks .. Täysin reagoiva, optimoitu matkapuhelimelle. Yhden sivun näkymä, syvä linkitys, interaktiiviset sivut, PDF-tekstin haku, PDF-linkit, rajoittamaton määrä kirjoja ja sivuja, valopöytä ja paljon muuta


Optimoitu mobiililaitteille. Erilliset vaihtoehdot mobiililaitteille. Sivujen dynaamisen HTML-sisällön tuki. Mukana useita näyttötiloja ja automaattiset takaiskuja. Se on kypsä tuote, joka tarjoaa parhaan lukukokemuksen kaikilla alustoilla ja laitteilla.


Ominaisuudet Real3D FlipBook Nulled


Helppokäyttöinen


Lippukirjojen luominen on nopeaa ja helppoa, lataa vain PDF-tiedostosi tai kuvat ja lisää lyhytkoodi viestiin tai sivulle. Monia asetuksia voidaan muuttaa lyhyen koodin parametreilla.


Flipbook PDF-tiedostosta


Näytä PDF-tiedostot suoraan verkkosivustollasi! Käyttäjä voi tarkastella PDF-tiedostojasi latamatta niitä ja poistumatta sivustoltasi. PDF-sivut hahmotellaan yksi kerrallaan, joten käyttäjä voi alkaa lukea PDF-tiedostoa ennen asiakirjan lataamista täyteen.


Flipbook kuvista


Voit luoda flip-kirjan myös kuvista. Kuvat voivat olla vaaka- tai muotokuva, yksi sivu tai kaksisivu, kansi yhtenä sivuna.


Realistinen WebGL-fläppikirja


Real3D Flipbook käyttää Javascript 3D -kirjastoa three.js luomaan ultrarealistisia 3D-fläppikirjoja, joissa sivujen taipuminen, kiiltävät sivut, valot ja varjot. Tämän avulla voit mukauttaa flipbookin yksityiskohtaisesti.


CSS 3D & 2D -kansikirja


Erittäin nopea ja kevyt CSS3: lla valmistettu flipbook ilman WebGL: tä. Jos prioriteettisi on nopea sivun jättäminen ja korkea suorituskyky, CSS-flipbook on paras vaihtoehto.

Pyyhkäise kirja


Kosketa ystävällistä pyyhkäisytilaa voidaan käyttää vain mobiililaitteissa tai oletuskatseluohjelmana. Pyyhkäisotila näyttää asiakirjat vaakasuunnassa pyyhkäisyn sijaan kääntämisen sijaan, mikä on luonnollisempaa mobiililaitteissa.


Upota Real3D FlipBook Download -tilat


Lightbox (koko näytön peittokuva)


Lightbox-tilassa voit laittaa tekstilinkin tai kuvalinkin mihin tahansa sivustosi sivulle ja napsauttamalla linkkiä flipbook avataan lightboxissa.


Responsiivinen (ruutuun)


Responsiivinen tila luo valinnaisen koon sisältävän flip-kirjan, joka voidaan laittaa mihin tahansa sivun tai viestin sisäpuolelle.


Koko näyttö


Koko näytön tilassa flipbook kattaa koko sivun, ja mahdollisuus olla sivun alapuolella.


Real3D FlipBook WordPress -laajennus nollataan esittely


https://codecanyon.net/item/real3d-flipbook-wordpress-plugin/6942587


Lataa Real3D FlipBook WordPress -laajennuksen nollattu versio 3.10


Real3D FlipBook Nulled Download 3.10.3


https://www.mirrored.to/files/0DHRRIGB/real3d-flipbook-nulled-download-version-3.10.3.zip_links

Real3D FlipBook Nulled Download 3.11.0


Real3D FlipBook Nulled Download 3.12.0


Real3D FlipBook Nulled Download 3.12.1


Real3D FlipBook Nulled Download 3.13


https://yukapo.com/download/4/wp-plugins/2012/3-13-real3d-flipbook-wordpress-plugin-yukapo-com.zip


Real3D FlipBook Nulled Download 3.13.1


Real3D FlipBook Nulled Download 3.14


Real3D FlipBook Nulled Download 3.14.1
0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×