[3.2.2] WP Kaikki tuonti Pro WooCommerce Addon Beta 1.6 nollataanhinnoittelu

Olemme julkaissut uuden version WP All Export-, WP All Import- ja WooCommerce-lisäosista. Tämä päivityskierros keskittyi muutamiin pieniin ominaisuuksiin, joita olemme halunneet lisätä jonkin aikaa, sekä joitain tarvittavia virhekorjauksia.

Toimintoeditori


Tätä jotain olemme halusimme jo pitkään. Tietojen siirtäminen mukautettujen toimintojen kautta on yksi ominaisuuksista, jotka tekevät WP All Import- ja WP All Export -sovelluksista niin tehokkaita. Mutta mihin laitat ne? Jos lisäät ne teeman function.php-tiedostoon, se toimii, mutta se korvataan joka kerta, kun päivität tai vaihdat teemaasi. Ja tämä toiminto on todella tarkoitettu WP All Export- tai WP All Import -sovellukselle, se ei kuulu teemaasi.

Joten olemme lisänneet function.php-tiedoston - yhden WP All Import -tuotteelle ja yhden WP All Export -sivustolle. Täällä lisättyjä toimintoja käytetään vain tuonnin tai viennin käsittelyn aikana, joten jos teet virheen ja unohdat puolipisteen tai jotain, se ei kaata sivustoasi.

Jotta asiat olisivat vielä helpompia, olemme lisänneet koodieditorin WP All Import- ja WP All Export -sovelluksiin. Nyt voit lisätä toimintoja sivustoosi muokkaamalla tuonti- tai vientipohjaasi. Ja se on myös melko mukava toimittaja, syntaksin korostettuna, mahdollisuus säästää ilman sivua uudelleen, jopa luettelo, joka tarkistaa koodisi virheiden varalta.

WP Kaikki tuonti Pro WooCommerce Addon Nulled Demo


https://www.wpallimport.com/tag/woocommerce-add-on/

WP All Import Pro WooCommerce -lisäosa Nulled 3.2.1 Download


WP All Import Pro WooCommerce -lisäosa Nulled 3.2.2 Download


https://yukapo.com/download/4/wp-plugins/1236/3-1-2-wp-all-import-pro-woocommerce-addon-beta-1-6-yukapo-com.zip

WP All Import Pro WooCommerce -lisäosa Nulled 3.2.2 Beta 1.2 Lataa


WP All Import Pro WooCommerce Addon Nulled 3.2.2 Beta 1.6 Lataa

0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×