[4.1] Splash Nulled - Urheilukerhon WordPress-teema


Splash Nulled - WordPress-urheiluteema jalkapallo-, jalkapallo-, koripallo- ja baseball-seuroille

Splash tyhjä on suunniteltu ammattilais-, amatööri- ja yhteisöjalkapallolle, jalkapallo-, koripallo- ja baseball-liigaille ja klubeille. Tämä vankka, tehokas ja joustava urheiluteema sisältää kaikki soittokellokkeet ja pillit, joita tarvitset esitelläksesi liigan, seuran ja pelaajan saavutukset ja uutiset tyylillä.


StylemixThemes -yrityksessä teemme alan syvän sukelluksen ennen teemojen rakentamista, joten ymmärrämme kaikki tarvittavat ominaisuudet. Splash ei ole poikkeus. Splash Download sisältää joukkueen ja pelaajien hallinnan, joten voit näyttää yksityiskohtaisia ​​profiileja kuvilla ja kuvauksilla, ottelukampanjoiden luettelot tulevista peleistä ja aiemmista tuloksista sekä liigatilastot ja kilpailutikkaat. Lataa tänään paras Urheilu WordPress-teema!


Miksi Splash Full Sport?


Ääni- ja video-upotusten avulla voit näyttää ryhmäsi voitot ja ylpeimmät hetket korkealaatuisessa videossa ja upottaa äänikommentteja, haastatteluja, uutisia ja päivityksiä. Splash Crack on täysin yhteensopiva SportsPressin kanssa, joka on urheiluseurojen suosituin WordPress-laajennus.

Tämän all-in-one-urheilutietolaajennuksen avulla voit hallita ja näyttää otteluita, tuloksia ja automatisoida liigatiedot ja pelaajien sijoitukset siten, että faneillasi on aina viimeisimmät tilastotiedot kädessä. Roiskehalkeama on myös täysin yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, joten kaikki vaivat poistuvat verkkokaupan perustamisesta. Fanit ja seuraajat varustetaan hyvin joukkuetuotteilla ja ovat valmiita tukemaan klubiasi joka tilanteessa!


Splash - Urheilukerhon WordPress-teema Nulled Demo


https://themeforest.net/item/splash-basketball-sports-wordpress-theme/16751749


Splash Nulled - Sport Club WordPress Teema 4.0.3 Lataa


Splash Nulled - Sport Club WordPress Teema 4.1 Lataa


0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×