[5.1.2] WP Media Folder Nulled Media Manager kansioiden lisäyksillä


Tämä on WordPress laajennus, jonka avulla voit hallita ja lähettää tiedostoja ja kuvia omasta WordPress-mediaeditorista.


Oletus WordPress media manager -sovelluksen käyttäminen tarkoittaa myös, että laajennus on erittäin yhteensopiva kaikkien muiden käyttämiensi laajennusten kanssa.


Ei ole mitään lisättävää, katso vain demo, jotta saat selkeän kuvan siitä, mitä voit tehdä sillä.


Lopeta kuvan etsiminen tuhansien medioiden kautta ja siirry sen sijaan vain kuten pöytätiedostoselaimesi tapa. Voit lähettää ja vetää mediaa kansioihin ja alikansioihin.


Lopeta kuvan etsiminen tuhansien medioiden kautta ja siirry sen sijaan vain kuten pöytätiedostoselaimesi tapa. Voit lähettää ja vetää mediaa kansioihin ja alikansioihin.


WP Media Folder edistyksellinen mediakirjasto -ominaisuus on kaikki saatavana WordPress Gutenberg -editorissa. Lisäksi mediakansiolisäosassa on 2 erillistä Gutenberg-lohkoa WordPress-edistyneiden gallerioiden hallintaan (WordPress-oletusparannetut galleriat ja lisäosien lisäosien galleriat).

Olemme ottaneet käyttöön galleriaominaisuuden WP Media Folder -kansioon. Voit nyt luoda gallerioita kansiosta aivan kuten WordPressissä, mutta edistyneillä ominaisuuksilla. Sinulla on 4 sisäänrakennettua teemaa: muuraus, portfolio, liukusäädin ja parannettu galleria, voit myös tuoda mediakansioita automaattisesti WordPress-gallerioihin.


WP Media -kansio tyhjä esittely


https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder


WP Media -kansio tyhjä 4.9.6 Lataa


https://www.mirrored.to/files/1SVYRJAL/wp-media-folder-nulled-4.9.6.zip_links


WP Media Folder - Nulled v.4.9.7 Lataa


WP Media Folder - Nulled v.4.9.8 Lataa


WP Media Folder - Nulled v.4.9.8 Lataa


WP Media Folder - Nulled v.4.9.10 Lataa


WP Media -kansio - nollattu v.5.0.0


WP Media -kansio - nollattu v.5.0.1


WP Media Folder - Nulled v.5.1.0 Download


https://yukapo.com/download/4/wp-plugins/1354/5-1-0-wp-media-folder-media-manager-with-folders-addons-yukapo-com.zip


WP Media -kansio - nollattu v.5.1.1


https://yukapo.com/download/4/wp-plugins/1354/5-1-1-wp-media-folder-media-manager-with-folders-addons-yukapo-com.zip


WP Media -kansio - nollattu v.5.1.2


0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×