7 parasta WordPress-laajennusta sivuston kloonaamiseen tai monistamiseen (vertailtu)

Haluatko siirtää sivustosi uuteen verkkoisäntään? Tai ehkä haluat luoda sivustoosi vaiheittaisen version, jossa voit kokeilla uusia laajennuksia vaikuttamatta live-sivustoosi.


Voit siirtää sivustosi manuaalisesti, mutta se on erittäin aikaa vievä ja virheille altis tekninen prosessi.


Tässä artikkelissa jaamme parhaat WordPress-laajennukset sivuston kloonaamiseen tai kopiointiin säästääksesi aikaa ja vaivaa.


WordPress-laajennukset verkkosivujen kloonaamiseen tai kopiointiin helposti


Milloin haluat kloonata tai kopioida sivuston?


On paljon tilanteita, joissa haluat ehkä kopioida verkkosivustollesi. Saatat joutua


Vaikka voit kloonata, kopioida ja siirtää WordPress-sivustoa manuaalisesti, se on aikaa vievä prosessi.


Siksi jokainen älykäs ammattimainen WordPress-kehittäjä ja virrankäyttäjä käyttää kloonauslaajennusta siirtojen ja siirtojen tehokkaaseen hallintaan.


Jos sinulla on hallittu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja, useimmissa niistä on sisäänrakennetut ominaisuudet, jotka helpottavat lataus-, kloonaus- ja sivuston varmuuskopioita.


Tässä on joitain WordPress-palveluntarjoajia, joilla on WordPress-vaiheistus- ja kloonausominaisuuksia: Bluehost, SiteGround, WP Engine, Liquid Web, Dreamhost jne.


Jos et kuitenkaan käytä hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua, voit kloonata tai kopioida sivustosi alla olevasta luettelosta WordPress-laajennuksella.


Kärki: Haluatko vain luoda varmuuskopion? Monet näistä plugineista ovat ylenmääräisiä. Kokeile sen sijaan luetteloa parhaista WordPress-varmuuskopiolaajennuksista.


1. Kopiokone Pro


Kopiokone Pro -laajennus WordPressille


Kopiokone Pro on suosikki WordPress-kloonauslaajennus. Se on erittäin suosittu yli 15 miljoonalla latauksella. Voit käyttää sitä vain varmuuskopioimaan sivustosi, mutta se on myös erittäin tehokas laajennus sivuston kloonaamiseen.


Yksi kopiokoneen suurimmista eduista on, että sen avulla voit siirtää sivustoa verkkotunnusten tai isäntien välillä nolla seisokkeja. Jos et halua missata liikennettä tai asiakkaita, tämä voi olla todella tärkeä näkökohta.


Kopiokone toimii niputtamalla kaikki sivustoltasi yhdeksi “paketiksi” zip-tiedostona. Tämä paketti sisältää ehdottomasti kaiken sivustoltasi, kuten laajennukset, teemat, sisällön, tietokannan ja jopa WordPress-tiedostot.


Tämä tarkoittaa, että voit käyttää pakettia siirtääksesi kaiken uuteen sijaintiin. Sinun ei tarvitse edes olla WordPressiä jo asennettuna sinne, koska Kopiokone-paketti sisältää kaikki WordPress-tiedostot.


Duplicator Pron avulla voit luoda ajoitettuja varmuuskopioita, siirtää monisivustoverkkoja ja paljon muuta.


Meillä on täydellinen opas verkkosivuston kloonaamiseen kopiokoneella. Tämä vie sinut läpi prosessin askel askeleelta.


Hinta:


Kopiokone Pro maksaa 59 dollaria / vuosi, joten voit käyttää sitä jopa 3 verkkosivustossa.


Jos budjettisi on tiukka, niin ilmainen kopiokoneen versio on myös loistava vaihtoehto. Tällä on kuitenkin joitain rajoituksia, etkä voi käyttää edistyneitä ominaisuuksia, kuten ajoitettuja varmuuskopioita, monisivustoverkon tukea jne.


2. WP Stagecoach


WP Stagecoach -laajennus WordPressille


WP Stagecoach on loistava laajennus, jonka avulla voit asettaa WordPress-laitesivuston, varsinkin jos WordPress-hosting-yritys ei tarjoa tätä ominaisuutta.


Keskeyttävä sivusto on sivustosi erityinen testausversio, jossa voit kokeilla uusia laajennuksia tai koodia tai yksinkertaisesti suorittaa päivityksiä, joita et halua tehdä suorana.


WP Stagecoach -laajennuksen avulla voit luoda lyhytaikaisen lavasivuston. Voit käyttää tätä testataksesi kaiken ja siirtämällä sitten muutokset aktiiviseen sivustoosi, kun olet valmis.


Plugin yhdistää tietokannan muutokset sen sijaan, että korvaa tietokantaa. Tämä tarkoittaa, että et menetä mitään, mitä live-sivustossasi tapahtui siitä lähtien, kun olet luonut lavasivustosi.


Se on todella nopea ja helppo käyttää laajennusta, ja sen testaus tarkoittaa, että sen pitäisi toimia käytännöllisesti katsoen minkä tahansa sivuston kanssa. WP Stagecoach isännöi lavasivustosi myös heidän palvelimillaan, joten sinun ei tarvitse käyttää sitä omaan verkkopalvelutilaansa.


WP Stagecoach ei kuitenkaan toimi usean sivuston verkkojen kanssa. Jos haluat luoda vaiheittaisen version monisivustoasetuksistasi, sinun on valittava toinen laajennus.


Hinta:


WP Stagecoach maksaa alkaen 12 dollaria / kuukausi. Voit säästää rahaa maksamalla vuosisuunnitelmasta (alkaen 120 dollaria / vuosi).


Saatavilla on 5 päivän ilmainen kokeiluversio sekä täysi rahojen palautustakuu, jos laajennus ei toimi sinulle.


3. UpdraftPlus Premium


UpdraftPlus Premium -laajennus WordPressille


UpdraftPlus Premium on loistava laajennus, jonka avulla voit kloonata ja siirtää verkkosivustoja todella helposti.


Olet ehkä kuullut UpdraftPlus -sovelluksesta aiemmin. Se on fantastinen WordPress-varmuuskopiolaajennus, jota suosittelemme usein.


UpdraftPlus -sovelluksen premium-versio sisältää Migrator-työkalun sekä UpdraftClone: ​​n. Saat myös kaikki muut heidän lisäosat mukaan.


Voit käyttää Migratoria kopioimaan verkkosivustosi ja siirtämään sen uuteen verkkotunnukseen tai isäntään. Sinun on asennettava WordPress ja UpdraftPlus sekä alkuperäiselle että uudelle sivustollesi prosessin aloittamiseksi.


UpdraftPlus-migratorin avulla voit jopa siirtää erillisen WordPress-sivuston WordPress-verkkoon.


UpdraftClone-lisäosan avulla voit luoda väliaikaisen sivuston, jossa voit kokeilla muutoksia. Testisivun asettaminen UpdraftPlus-palvelimille ylläpitämiseksi vie vain muutaman napsautuksen.


Tämän haittana on, että joudut ostamaan rahakkeita luodaksesi ja ylläpitääksesi lavastesivustojasi. Saat joitakin näistä ilmaiseksi UpdraftPlus Premium -palvelun avulla, mutta haluat todennäköisesti ostaa lisää.


Sinun on myös oltava varovainen yhdistäessäsi muutokset takaisin aktiiviseen sivustoosi, jos live-sivustossasi on tapahtunut muutoksia sen jälkeen kun olet kloonannut sen.


Hinta:


Voit hankkia Migrator-lisäosan 30 dollarilla. UpdraftClone itsessään on saatavana ilmaisena UpdraftPlus-version kanssa, mutta joudut maksamaan rahakkeista. Nämä maksavat 15 dollaria viidestä. Voit ostaa enemmän kerrallaan tai tehdä kuukausitilauksen paremman kaupan saamiseksi.


Suosittelemme ostamaan UpdraftPlus -tuotteen premium-version. Se sisältää Migratorin ja kaikki muut UpdraftPlus-lisäosat. Saat myös 12 kuukauden tukea. Se maksaa alkaen 70 dollaria / vuosi.


Henkilökohtaisessa paketissa saat yhden ilmaisen tunnuksen käytettäväksi UpdraftClone -palvelun kanssa. Jos ostat kalliimman paketin, saat lisää kuponkeja.


4. Siirrä Guru


Siirto Guru -laajennus WordPressille


Siirrä Guru on ilmainen laajennus, joka toimii melkein kaikkien suosittujen WordPress-palveluntarjoajien kanssa. Sen tarkoituksena on auttaa sinua siirtämään sivustoasi isäntältä tai palvelimelta toiselle.


Se tulee suositun BlogVault-laajennuksen takana olevilta ihmisiltä, ​​ja se käyttää BlogVault-palvelimia. Tämä auttaa tekemään siitä nopean ja helpon prosessin. Kun muutto on valmis, Migrate Guru poistaa sivustosi kopion BlogVault-palvelimilta.


Jos sinulla on melko suuri verkkosivusto, Migrate Guru on hyvä vaihtoehto, koska se voi siirtää 1 Gt: n sivuston alle 30 minuutissa. Sitä voidaan käyttää jopa 200 Gt: n sivustoilla. Saat reaaliaikaisia ​​ja sähköposti-ilmoituksia siitä, mihin muuttosi on saanut.


Tämä ei kuitenkaan sovellu verkkosivustosi kehittämiseen paikallisella verkkosivustollasi, koska se ei tue siirtymistä paikalliselle sivustollesi ja live-verkkosivustollesi / sieltä.


Migrate Gurulla voit rajoittaa viiteen sivustoon siirtymiseen kuukaudessa. Voit kuitenkin siirtää näitä 5 sivustoa rajattomasti. Tämä on todennäköisesti enemmän kuin tarpeeksi suurimmalle osalle käyttäjiä, ja kehittäjät voivat hakea tämän rajan muuttamista.


Hinta:


Guru-siirto on täysin ilmainen. Laajennukselle ei ole maksettua versiota tai maksettuja laajennuksia.


5. All-in-One WP -siirto


All-in-One WP -siirtolaajennus WordPressille


All-in-One WP -siirto ServMaskin laajennus on toinen erittäin yksinkertainen tapa kloonata verkkosivustosi ja siirtää se uuteen palvelimeen tai verkkotunnukseen.


Laajennus on yhteensopiva valtavan määrän eri isännöintipalveluntarjoajien kanssa, koska sillä ei ole riippuvuuksia. Se ohittaa myös kaikki tiedostokoon rajoitukset, jotka Web-palvelimellasi voivat olla, hajottamalla tietosi paloiksi tuontia varten.


Laajennukselle on kuitenkin muutamia rajoituksia. Tärkein on, että se tukee vain jopa 512 Mt: n datan tuontia. Tämä ei ehkä riitä, jos verkkosivustosi on melko suuri.


Sinun on lisättävä Rajoittamaton laajennus tämän rajan poistamiseksi. Saatavilla on myös paljon muita premium-laajennuksia. Niihin kuuluu Multisite-laajennus, jonka avulla voit käyttää All-in-One WP Migration -laajennusta monisivusto-asetusten kanssa.


Hinta:


Yleinen All-in-One WP -siirtolaajennus on ilmainen. Voit ostaa maksettuja laajennuksia lisätäksesi uusia toimintoja. Rajoittamaton laajennus, jota monet verkkosivustojen omistajat haluavat, maksaa 69 dollaria henkilökohtaiseen käyttöön ja 69 dollaria + 29 dollaria / kuukausi yrityskäyttöön.


Huomaa, että rahat takaisin -takuita ei ole. Palautukset ovat yksinomaan yrityksen harkinnan mukaan.


6. XCloner


XCloner-laajennus WordPressille


XCloner on yksinkertainen, ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda varmuuskopioita sivustostasi. Se voi luoda ”differentiaalisia varmuuskopioita”, jotka sisältävät vain tietyn päivämäärän jälkeen muokatut tiedostot.


Voit asettaa XClonerin luomaan automaattisia varmuuskopioita säännöllisesti. Voit jopa käyttää sitä automaattisten varmuuskopioiden luomiseen ennen automaattisia WordPress-päivityksiä.


Kun olet luonut varmuuskopion, voit joko käyttää sitä verkkosivustosi palauttamiseen tai uuteen sijaintiin. Tämän avulla voit kopioida verkkosivustosi uudelle isäntälle tai uudelle verkkotunnukselle.


Se on täysin ilmainen. Se on kuitenkin hiukan teknisempi kuin jotkut muut laajennukset. Voit valita toisen liitännäisen, jos sinulla ei ole kohtuullista kokemusta WordPressistä.


Hinta:


XCloner on tällä hetkellä ilmainen. Voit maksaa saadaksesi palkkiota 24/7, joka kuitenkin maksaa 49,95 euroa vuodessa tai 99,95 euroa elinikäisen tuen maksamisesta.


Kirjoittamishetkellä XCloner oli juuri hankkinut valpas. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista, että hinnoittelu muuttuu lähitulevaisuudessa.


7. NS Cloner


NS Cloner -laajennus WordPressille


NS Cloner on suunniteltu erityisesti WordPress-monisivustoverkoille. Sen avulla voit ottaa verkon kaikki nykyiset sivustot ja luoda uuden, samanlaisen sivuston, jolla on samat teema-asetukset, laajennukset ja sisältö.


Se on loistava laajennus, jos ylläpidät ja hallitset paljon asiakassivustoja usean sivuston ympäristössä. Se toimii myös hyvin, jos haluat perustaa useita testisivustoja tai tuottaa sivustoja organisaation jäsenille.


Muista, että se toimii vain WordPress-monisivuston kanssa. Tarvitset NS Cloner pro -version, jos haluat käyttää sitä yksittäisten sivustojen kanssa. Pro-version avulla voit myös kloonata yhden ja usean sivuston WordPressin välillä ja päinvastoin.


Pro-version avulla saat myös lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuuden kloonata kaikki sivuston käyttäjät ja heidän käyttöoikeudet.


Hinta:


NS Cloner on ilmainen. Myös pro-versio tarjoaa lisäominaisuuksia ja maksaa 99 dollaria.


Mikä on paras WordPress-laajennus sivuston kloonaamiseen tai kopiointiin?


Suurimmalle osalle käyttötapauksista Duplicator Pro on paras WordPress-laajennus verkkosivuston kloonaamiseen tai kopiointiin.


Halutessasi siirtää sivuston, siirtää sivuston paikalliselle palvelimelle tai muulle, kopiokone voi tehdä työn.


Jos tavoitteesi on luoda vaiheittainen sivusto, suosittelemme aina WordPress-palveluntarjoajallesi sisäänrakennetun vaihtoehdon käyttöä. Kaikki hyvät palveluntarjoajat, kuten SiteGround, Bluehost, WP Engine, Liquid Web jne., Tarjoavat tämän ominaisuuden käyttäjilleen.


Jos isäntälläsi ei kuitenkaan ole latausominaisuutta, voit käyttää WP Stagecoachia. Se on helppo käyttää, budjettiystävällinen ja siinä on ilmainen kokeilu.


Lopuksi, jos sinulla on monisivustoverkosto, niin NS Cloner voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Se on erityisesti suunniteltu kopioimaan useita sivustoja sisältäviä sivustoja, ja perusversio on ilmainen.


Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua oppimaan parhaista WordPress-laajennuksista sivuston kloonaamiseen tai kopiointiin. Haluat ehkä myös nähdä vertailun parhaimmista WordPress-sivunrakennuksen lisäosista ja parhaista sähköpostimarkkinointipalveluista pienyrityksille.


Jos pidit tästä artikkelista, tilaa tilaa YouTube-kanava WordPress-videokoulutukseen. Voit myös löytää meidät Viserrys ja Facebook.


0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×