HT QR-koodin v.1.0.3 WordPress-niminen generaattori


HT QR -koodigeneraattori on WordPress-laajennus, joka tuottaa QR-koodin WordPress-hallintapaneelista. Elementor-widget, WordPress-widget ja Shortcodes ovat käytettävissä QR-koodien luomiseen.


Tämä laajennus auttaa luomaan QR-koodia mukautetulle tekstille / linkille, postin linkkille, sähköpostiviestille, matkaviestille, puhelinnumerolle, nykyiselle sivulinkille jne.


QR-koodi voi tallentaa tietoja, jotka voidaan skannata ja tallentaa matkapuhelimeen. QR-koodi on monipuolinen, sitä voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, se auttaa sekä verkkosivustojen omistajia että asiakkaita.

QR-koodi vähentää ja säästää rahaa mainonta- ja markkinointikustannuksiin lisäämällä QR-koodi verkkosivustolle. Vierailija voi skannata ja tallentaa tämän QR-koodin tulevaa käyttöä varten. QR-koodi voi lisätä näkyvyyttä ja lisätä tuloja pienimmällä sijoituksella.


HT QR-koodi nollattuna esittelynä


https://codecanyon.net/item/ht-qr-code-generator-for-wordpress/25515123


Lataa HTML QR-koodin nollageneraattori WordPress 1.0.1: lle


Lataa HTML-koodin nollageneraattori WordPress 1.0.2: lle


HT QR-koodin nollageneraattori WordPress 1.0.3: lle

0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×