Kuinka estää yhteyslomake roskapostin WordPressissä (5 todistettua tapaa)

Saatko paljon roskapostia verkkosivustosi yhteyslomakkeen kautta? Tämä voi olla todella turhauttavaa ja aikaa vievää käsitellä.


Hyvä uutinen on, että WordPressissä on automatisoituja tapoja estää yhteydenottolomakkeet.


Tässä artikkelissa jaamme 5 eri tapaa vähentää ja estää yhteydenottolomakkeiden roskapostia WordPressissä.


Yhteyslomakkeiden roskapostin estäminen WordPressissä


Miksi sinun on estettävä yhteyslomake Roskapostit


Yhteyslomake roskapostit on yleensä automatisoitu. Se on ongelma myös pienille, vähän tunnetuille verkkosivustoille, koska sen suorittavat robotit, jotka lähettävät automaattisesti roskapostin.


Nämä spamotit indeksoivat verkkosivustoja ja etsivät suojaamattomia muotoja, jotta ne voivat lähettää sinulle spammilinkkejä sähköpostitse.


He voivat myös yrittää murtautua sisäänkirjautumislomakkeesi käyttämällä raa'ita voimahyökkäyksiä, mikä on yksi syy, miksi WordPress-tietoturva on niin tärkeä.


Joskus he voivat jopa etsiä haavoittuvuuksia sivustosi lomakkeissa, joten he voivat kaapata heidät lähettämään haittaohjelmia tai roskapostia muille ihmisille.


Tämä tarkoittaa, että roskaposti ei ole vain haitta. Nämä spamotit voivat olla vaarallisia verkkosivustollesi ja maineellesi.


Katsotaanpa joitain todistettuja tapoja estää yhteydenottolomakkeiden roskapostit WordPress-sivustossasi.


1. Roskapostin torjuntaan oikean WordPress-muodon laajennuksen valitseminen


Monissa WordPress-yhteyslomakelaajennuksissa ei ole sisäänrakennettua roskapostisuojausta. Ne, joilla on joitain roskapostisuojausominaisuuksia, eivät usein ole kovin luotettavia tai helppokäyttöisiä.


Tehokkain tapa estää kontaktilomakkeiden roskapostia on valitsemalla paras WordPress-yhteyslomakelaajennus.


Suosittelemme käyttöä WPForms, koska sen mukana tulee sisäänrakennettu ”hunajapotti” roskapostisuojaus, jonka peitämme hetkessä.


Siinä on myös sisäänrakennettu reCAPTCHA ja mukautettu CAPTCHA-toiminnallisuus, jonka avulla voit torjua roskapostia. Käytämme läpi erilaisia ​​vaihtoehtoja, joita voit käyttää.


Ensin sinun on asennettava ja aktivoitava WPForms kytkeä. Jos et ole varma miten se tehdään, tutustu vaihe vaiheelta oppaan asennukseen WordPress-laajennuksesta.


merkintä: 3/4 tämän artikkelin 4 muusta vinkistä toimii myös ilmainen WPForms Lite versio samoin.


Kun WPForms-laajennus on aktivoitu, sinun on luotava yhteyslomake.


Suuntaa vain WPForms »Lisää uusi, kirjoita lomakkeelle nimi ja valitse Yksinkertainen yhteyslomake -malli.


Käytä Yksinkertainen yhteyslomake -mallia


WPForms luo sinulle automaattisesti peruslomakkeen, jossa on henkilön nimen, sähköpostiosoitteen ja viestin kentät:


Oletusarvoinen yksinkertainen yhteyslomake


Oletusarvoisesti WPForms mahdollistaa roskapostin estävän "hunajapotin" sinulle. Tämä on näkymätön kenttä, jota käyttäjät eivät voi nähdä, mutta robotit yrittävät täyttää. Kun kenttä täytetään, lomake hylätään roskapostina.


Voit tarkistaa tämän asetuksen kaikilla alla olevilla lomakkeilla Asetukset »Yleistä. 'Ota roskapostin torjunta käyttöön' tulisi ottaa automaattisesti käyttöön.


Ota roskapostin torjunta käyttöön -asetus on valittu


Entä jos jotkut roskapostit pääsevät edelleen läpi? Sitten voit estää roskapostittajia käyttämästä yhteyslomaketta millä tahansa seuraavista tavoista.


2. Käytä ReCAPTCHA-valintaruutua estämään yhteyslomakkeiden roskapostit


Yksi suoraviivainen tapa estää spambotien pääsy läpi on käyttää ReCAPTCHA: ta. Tämä menetelmä toimii myös WPForms-sovelluksen Lite-version kanssa.


ReCAPTCHA on ilmainen Google-työkalu, jota käytämme yhdessä WPForms-sisäänrakennetun hunajapottijärjestelmän kanssa.


Jos haluat lisätä reCAPTCHA-valintaruudun lomakkeeseesi, sinun on ensin siirryttävä osoitteeseen WPForms »Asetukset napsauttamalla WordPress-hallintapaneelin reCAPTCHA-välilehteä.


ReCAPTCHA-asetussivu WPFormsissa


Seuraavaksi sinun on valittava ”Checkbox reCAPTCHA v2” napsauttamalla sitä.


Saadaksesi sivusavaimesi ja salainen avaimesi, sinun on siirryttävä Googlen sivustoon reCAPTCHA-asetussivu.


Napsauta Google reCAPTCHA -sivun oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä hallintakonsoli-painiketta.


Google ReCAPTCHA -hallintakonsolin etusivu


Jos et ole jo kirjautunut G Suite -tiliisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään tai luomaan tili.


Seuraavaksi näet ruudun, jolla voit rekisteröidä sivustosi. Aloita kirjoittamalla sivustosi otsikko. Tämä on omaa referenssiäsi, eikä se ole käyttäjän nähtävissä.


Sen jälkeen sinun on valittava 'reCaptcha v2' ja 'En ole robotti' -valintaruutu.Kirjoita seuraavaksi verkkosivustosi verkkotunnus.


Sähköpostiosoitteesi on jo läsnä, koska olet kirjautunut Google-tiliisi. Voit kuitenkin kirjoittaa muita sähköpostiosoitteita, jos haluat.


Sen jälkeen sinun on valittava ruutu hyväksyäksesi palvelusehdot ja napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Lähetä-painiketta.


Täytä sivustosi tiedot Google reCAPTCHA: lle


Seuraavaksi näet sivun, jolla on verkkosivustosi sivusavain ja salainen avain.


Sivustoavaimesi ja salainen avaimesi Google reCAPTCHA: lta


Sinun on kopioitava ja liitettävä sivuston avain / salainen avain omaan WPForms »Asetukset -sivulla WordPress-hallintapaneelissa. Napsauta sen jälkeen näytön alareunassa olevaa Tallenna asetukset -painiketta.


Syötä sivustosi avain ja salainen avain WPForms-ohjelmaan


Nyt voit lisätä reCAPTCHA-valintaruudun yhteystietolomakkeesi.


Etsi lomake alla WPForms »Kaikki lomakkeet ja napsauta sitten muokata sitä.


Kun olet muodossa muodostin, napsauta vasemmalla puolella olevaa 'reCAPTCHA' -kenttää. Näet viestin, jossa kerrotaan, että reCAPTCHA on otettu käyttöön lomakkeessa. Napsauta 'OK' -painiketta jatkaaksesi.


Viesti, jossa sanotaan, että reCAPTCHA on otettu käyttöön


Näet nyt reCAPTCHA-logon lomakkeen yläosassa.


Yhteyslomake reCAPTCHA-logolla


merkintä: Jos haluat poistaa reCAPTCHA-lomakkeen milloin tahansa, napsauta uudelleen vasemmalla olevaa 'reCAPTCHA-kenttää. Näet viestin, jossa kehotetaan vahvistamaan, että haluat poistaa sen.


Kun olet valmis, muista tallentaa lomake, jotta voit lisätä sen verkkosivustollesi.


Yhteyslomakkeen lisääminen verkkosivustollesi


Lisää lomake siirtymällä Yhteystiedot-sivulle ja lisää uusi lohko napsauttamalla. Valitse WPForms-lohko etsimällä sitä tai etsimällä sitä Widgetit-kohdasta.


Lomakkeen lisääminen yhteystietosivulle


Valitse seuraavaksi lomake avattavasta luettelosta, ja se lisätään sivullesi.


Valitse oikea muoto avattavasta luettelosta


Kun esikatselet tai tarkastelet sivusi, sinun pitäisi nähdä reCAPTCHA-ruutu lomakkeen alareunassa.


Yhteyslomake reCAPTCHA-ruudulla


Tämän pitäisi vähentää huomattavasti verkkosivustoltamme koskettavien lomakkeiden roskapostia, koska se eliminoi kaikki automatisoidut roskapostin lähettämiset.


3. Google Invisible reCAPTCHA -sovelluksen käyttäminen estämään yhteyshenkilöiden roskapostia


Jotkut verkkosivustojen omistajat eivät halua, että käyttäjien on valittava valintaruutu lähettääksesi yhteyslomakkeen. Tähän tulee näkymätön reCAPTCHA.


Näkymätön reCAPTCHA toimii kuten tavallinen reCAPTCHA, paitsi että valintaruutua ei ole.


Sen sijaan, kun lomake lähetetään, Google päättää, onko kyseessä lomakkeen lähettävä robotti. Jos näin on, Google näyttää ylimääräisen reCAPTCHA-vahvistuksen. Jos haluat nähdä miten se toimii, Googlella on demo täällä.


Voit käyttää näkymätöntä reCAPTCHA-sovellusta WPForms-yhteyslomakkeissasi. Se on hyvin samanlainen kuin yllä oleva reCAPTCHA-valintaruudun käyttö.


Ensimmäinen ero on, että sinun on valittava toinen vaihtoehto, kun määrität reCAPTCHA: n Googlessa. Sen sijaan, että valitsisit "En ole robotti" -valintaruudun vaihtoehdon, valitse Näkymätön reCAPTCHA -merkki.


Valitse näkymätön reCAPTCHA-vaihtoehto Google-hallintapaneelissa


Seuraavaksi, kun menet WPForms »Asetukset ja napsauttamalla reCAPTCHA-välilehteä, sinun on valittava Invisible reCAPTCHA v2 -vaihtoehto:


Näkymättömän reCAPTCHA-vaihtoehdon valitseminen WPForms-ohjelmassa


Kun lisäät reCAPTCHA-kentän yhteystietolomakkeeseesi, se käyttää nyt näkymätöntä reCAPTCHA-kenttää. Kun käyttäjät tulevat lomakkeesi, se näyttää tältä:


Yhteyslomake näkymättömän reCAPTCHA-aktiivisen kanssa


ReCAPTCHA-logo on aina näytön oikeassa alakulmassa.


Jos käyttäjä haluaa tietää enemmän reCAPTCHA-sivustosta, hän voi napsauttaa kyseistä logoa. Se laajenee osoittamaan linkkejä Googlen tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin. Sinun tulisi myös päivittää oman sivustosi tietosuojakäytäntö.


merkintä: kuvakaappauksessa näet vaihtoehdon reCAPTCHA v3: lle, mutta emme nimenomaisesti kata sitä, koska siinä on paljon vääriä positiivisia positiivisia tuloksia ja se voi estää todellisia käyttäjiä. Käytämme ja suosittelemme reCAPTCHA v2 -valintaruutua, joka esitettiin artikkelin vaiheessa 2.


4. Custom Captcha -sovelluksen käyttäminen kontaktilomakkeiden estämiseen


Jotkut verkkosivustojen omistajat eivät halua käyttää Googlen reCAPTCHA-sivustoa tietosuojaongelmiin tai he haluavat yksinkertaisesti jotain, jota ei tuotemerkitä.


Tässä tapauksessa voit käyttää WPForms-ohjelmia mukautettu CAPTCHA-lisäosa joka on osa Pro-laajennusta.


Sen avulla voit luoda mukautettuja matemaattisia kysymyksiä CAPTCHA tai muita mukautettuja kysymyksiä, joita voit käyttää validointiin.


Jotta voit käyttää tätä lisäosaa, sinun on mentävä WPForms »Lisäosat, etsi mukautettu Captcha-lisäosa ja napsauta Asenna lisäys -painiketta.


Custom Captcha -lisäosan asentaminen


Lisäosan pitäisi asentaa ja aktivoida sitten automaattisesti.


Kun se on asennettu, mene kohtaan WPForms »Kaikki lomakkeet ja avaa yhteyslomake. Kohdasta Fancy Fields löydät Captcha-kentän.


Napsauta sitä ja vedä se lomakkeeseesi. Suosittelemme, että asetat sen juuri Lähetä-painikkeen yläpuolelle.


Lisää mukautettu captcha-kenttä lomakkeeseesi


Jos haluat muuttaa Captcha-kentän matemaattikysymyksestä, napsauta sitä ja valitse käytettävä captcha-tyyppi. Vaihtoehdot ovat 'Matematiikka' tai 'Kysymys ja vastaus'.


Mukautettujen captcha-kysymysten muuttaminen WPFormsissa


Kun valitset Matematiikka-vaihtoehdon, WPForms luo satunnaisia ​​matemaattisia kysymyksiä, joten se on vähemmän ennustettavissa.


Jos valitset Kysymys ja vastaus -vaihtoehdon, suosittelemme lisäämään siihen ainakin muutama kysymys, joten on vaikeampaa ennustaa, koska WPForms kiertää niitä satunnaisesti.


Kun olet tyytyväinen lomakkeeseesi, tallenna se ja lisää se sitten Yhteystietosivulle. Voit tehdä niin luomalla WPForms-lohkon, kuten reCAPTCHA-valintaruudun menetelmässä näytetään.


5. Estä roskapostin lähettäminen näkemästä lomaketta


Ehkä et halua käyttää reCAPTCHA: ta tai mukautettua captcha-kenttää lomakkeessasi.


Toinen tapa estää kontaktilomakkeiden roskapostia on estää robotteja näkemästä lomaketta. Voit tehdä tämän salasanasuojauksella tai näyttämällä lomakkeen vain WordPress-jäsenyyssivustosi rekisteröityneille käyttäjille.


Nämä menetelmät saattavat olla ylenmääräisiä tavalliselle yhteysmuodollesi, mutta ne voivat toimia hyvin muissa tilanteissa.


Jos esimerkiksi suoritat kuukausittaisia ​​kyselyjä ja vastauksia sähköpostisi uutiskirjeen tilaajille, voit luoda lomakkeen heille kysymysten lähettämistä varten.


Salasanan suojaaminen lomakkeella WordPressin näkyvyysvaihtoehtojen avulla


Tämä on nopea tapa suojata salasanasi yhteystietosivulta.


Siirry sivusi Julkaise-asetuksiin ja aseta sitten näkyvyys arvoksi Salasanasuojattu. Valitse salasanasi sivullesi. Tämä on sama kaikille käyttäjille.


Yhteystietosi suojaava salasana


Kun julkaiset sivusi, se näyttää tältä, kun ihmiset saapuvat sinne ensimmäisen kerran. Heidän on annettava salasana nähdäksesi sivun ja yhteyslomakkeen.


Yhteystietosivulla näkyy otsikkona 'Suojattu: Ota yhteyttä' ja se vaatii salasanan


Kun he ovat syöttäneet salasanan, he voivat käyttää lomaketta normaalisti.


Tällä menetelmällä on muutama haittapuoli.


Ensinnäkin sivullasi näkyy oletus WordPress-viesti. Tämä kuuluu seuraavasti: "Jos haluat tarkastella tätä suojattua viestiä, kirjoita salasana alla." Tätä ei ole helppo muokata.


Toiseksi koko sivu suojataan, ei vain lomakesi. Tämä voi olla ärsyttävää, jos haluat, että kaikille käyttäjille näkyy sisältöä, kuten UKK.


Salasanan suojaaminen lomakkeellasi WPForms-lisäosalla


Jos käytät WPForms-sovelluksen Pro-versiota, voit asentaa Lomakekaapin-lisäosan, jonka avulla voit suojata salasanalla itse lomakkeen, ei koko sivusi.


Asenna se siirtymällä osoitteeseen WPForms »Lisäosat. Etsi lomakekaapin lisäosa ja napsauta Asenna lisäys. Sen pitäisi aktivoitua automaattisesti.


Form Locker -lisäosan asentaminen WPForms-sovelluksille


Seuraavaksi etsi alla oleva muoto, jonka haluat suojata WPForms »Kaikki lomakkeet. Napsauta sitä muokataksesi sitä.


Mene Asetukset »Lomakkeen kaappi. Valitse Ota salasanasuojaus käyttöön -ruutu ja näet sitten vaihtoehdot kirjoittaa salasanasi ja viestisi.


Salasanasuojauksen ottaminen käyttöön lomakekaapilla


Yhteystietosivusi näkyy nyt kaikille käyttäjille, vain yhteyslomake piilotettu. Lomake näyttää tältä ennen salasanan syöttämistä:


Kuinka yhteystietolomake näyttää käyttäjille ennen salasanan syöttämistä


Yhteystietosi näyttäminen vain rekisteröityneille käyttäjille


Viimeinen tapa on antaa käyttäjien käyttää yhteyslomaketta vain, jos he ovat rekisteröityneet sivustollesi. Voit käyttää liittymissivustolaajennusta ja suojata yhteystietosivua, jotta sitä voivat nähdä vain kirjautuneet jäsenet.


Tämä on hieno vaihtoehto, jos haluat tarjota tietyn palvelun vain jäsenille. On olemassa useita loistavia jäsensivustolaajennuksia, joita voit käyttää tähän.


Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua oppimaan estämään yhteydenottolomakkeiden roskapostit WordPressissä. Voit myös nähdä oppaamme yrityksen sähköpostiosoitteen luomiseksi ja vertailun parhaisiin yrityspuhelinpalveluihin.


Jos pidit tästä artikkelista, tilaa tilaa YouTube-kanava WordPress-videokoulutukseen. Voit myös löytää meidät Viserrys ja Facebook.


0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×