Windows 10 -työpöydän ja tehtäväpalkin kuvakkeet yhtäkkiä puuttuvat! | DevAnswers.coWindows 10 -tablettitila

Ongelmana voi olla, että Windows 10 on muuttunut Tablet-tilaksi. Ehkä napsautit vahingossa jotain tai automaattinen Windows Update palautti kokoonpanosi.

Tablettitila tekee Windows 10: stä kosketusystävällisemmän käytettäessä laitetta tablettina poistamalla työpöydän ja piilottamalla tehtäväpalkin kuvakkeet, mutta tämä on ärsyttävää käytettäessä pöytätietokonetta. Kaikille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käyttäneet Tablet-tilaa, ei ole selvää, miksi heidän työpöydän ja tehtäväpalkin kuvakkeet ovat yhtäkkiä hävinneet ohuisiin ilmiin.

Poista Windows 10 -tablettitila käytöstä

Ratkaisu on hyvin yksinkertainen.

  1. Napsauta oikean alakulman kellon vieressä olevaa Ilmoitukset-kuvaketta.
  2. Klikkaus Tablettitila sammuttaaksesi sen.
Windows 10 -työpöytä yhtäkkiä puuttuu. Sammuta Windows 10 Tablet -tila

Sinun pitäisi nyt nähdä Windows 10 -työpöydän ja tehtäväpalkin kuvakkeet normaalisti.Kerro minulle kommenteissa, jos tämä auttoi. Seuraa minua Viserrys, Facebook ja YouTube.
loppusanat Kasvatin AdSense-tulojani 68% AI: n avulla. Lue Ezoic-arvioni saadaksesi selville miten.0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×