Kako preuzeti VShare s Cydia na iPhone i iPad -2015






Tražili smo najbolju alternativu za instalaciju, a već smo ranije isprobali mnoge aplikacije. Ako vam nedostaju, evo dvije takve aplikacije za referencu:


Isprobao sam obje gore spomenute aplikacije i nijedna se od njih nije pokazala kao instalirana. Oni su dobri i rade svoj posao, ali neke značajke, upotrebljivost koje su se nekada nudile, nedostaju u iFunboxu i Appcakeu. Sada ću govoriti o vShare-u, koji se pokazao najboljom aplikacijom za razbijeni uređaj. U ovom vodiču podijelit ću kako možete preuzeti vShare i kako početi koristiti vShare na svom iOS uređaju.


Kako preuzeti Vshare s Cydia:


Vshare je dostupan na Cydiji i mogao bi se preuzeti dodavanjem službenog repo-a za dijeljenje. . Možete slijediti moj vodič o tome kako dodati novi cydia repo. Evo što trebate učiniti:


  • Idite na Cydiu

  • Upravljanje> izvorima> Uredi> Dodaj

  • Unesite sljedeći URL: http://repo.appvv.com

  • Jednom kad se doda repo, idite na pretragu i potražite Appsync.

  • Preuzmite najnoviju verziju Appsync koja radi sa iOS 8.1

  • Jednom kada je AppSync instaliran, vratite se i potražite vShare da biste ga instalirali.

  • Potražite Vshare i instalirajte ga. Provjerite je li izvor i vShare i Appsync Appvv koji je službeno cydia repo.

Evo video vodiča koji pokazuje gornje korake za preuzimanje Vshare:


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8DUJYIOOr44[/embed]


Ovo će instalirati Vshare i pogledati popis značajki Vshare:


Značajke Vshare i kako koristiti VShare:


Kao što sam već spomenuo, Vshare je instalacijska zamjenska aplikacija koju ste čekali. Nudi nevjerojatno korisničko sučelje, a najbolji dio ćete biti u mogućnosti ažurirati sve ispucale aplikacije koje ste preuzeli i instalirali pomoću programa Instalous.





Preuzmite Vshare


Ovdje je cijeli popis značajki:


  • Izravno preuzimanje ispucanih aplikacija

  • Instalirajte aplikacije pretraživanjem

  • Podijelite preuzete ipase putem Wi-fi-ja

  • Prilagodite korisničko sučelje

  • Razne opcije za pronalaženje novih aplikacija

  • Besplatno instalirajte iOS aplikacije

Mogao bih nastaviti s popisom, ali moje će riječi biti manje jer bi aplikacija Vshare Cydia mogla učiniti više od onoga što ovdje pišem. Najbolje je besplatno zamjensko rješenje za instalaciju. Nakon što instalirate Vshare, otvorite ga i bit će vam dobrodošao zaslon kao što je prikazano gore. Možete kliknuti bilo koju iOS aplikaciju i instalirati je.


Evo video vodiča koji će pokazati kako možete koristiti Vshare:


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YakSUu-dzwM[/embed]


Nadam se da će vam ovaj vodič pomoći da pronađete rješenje za Installous koje ste čekali. Siguran sam da vas aplikacija Vshare nikada neće razočarati. Ako se i dalje suočite s bilo kojim problemom prilikom instaliranja Vshare ili dodavanja Vshare repo-a, slobodno mi javite putem komentara.


Ažuriranje: Ažurirao sam novi službeni izvor Vshare http://repo.appvv.com


Ako smatrate da je ovaj članak koristan, podijelite ga na Facebooku i Twitteru. Također možete Pridruži nam se na Facebooku za više takvih ažuriranja.










0 Comments

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo
×